Eindfeest
Poolparty
Volleybaltoernooi
Volleybaltoernooi
Volleybaltoernooi

Onze partner

Onze partner organiseert al bijna 10 jaar groepsreizen in Spanje en Nederland. Wij nemen de organisatie bijna volledig uit handen, zodat jij als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren meerdaagse reizen in Spanje en Nederland. Het programma van de Costa Brava Cup staat grotendeels vast, maar bij de teamtrips kunnen we het programma geheel naar eigen wens invullen.

Faciliteiten

De faciliteiten op bestemming zijn divers. We bieden standaard appartementen aan, moderne appartementen, eenvoudige hotels en luxe 4 sterren hotels. Ook een privé villa behoort tot de opties. Ook qua restaurants op bestemming zijn er veel verschillende opties, vraag ons ter plaatse naar de beste tips.

Ligging van accommodaties

Alle accommodaties liggen op loopafstand bij alle feestlocaties. Voor de sportvelden maken we gebruik van bussen, die bij de prijs inbegrepen zijn. Alleen de privé villa’s liggen verder van alle locaties af, hiervoor zijn taxi’s nodig (niet bij de prijs inbegrepen).

Omgeving

Lloret de Mar leent zich uitstekend voor dit geweldige weekend. Lloret de Mar is namelijk 1 van de hele weinige bestemmingen waar zoveel buiten sportvelden bij elkaar liggen dat er een groot toernooi georganiseerd kan worden. Daarnaast zijn er tal van uitgaansgelegenheden, van kroegen tot clubs en van bar tot restaurants. Er zijn 2 grote stranden en meerdere prachtige baaitjes. Ook zijn er mooie wandel- en fietsroutes in de buurt.

weekendje met vrienden maakt gebruik van cookies
weekendje met vrienden is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 weekendje met vrienden